ENTREVISTA TENSA

Dura topada entre Albert Rivera i Lídia Heredia a TV-3

El líder de Cs acusa la tele catalana de "mentir i ser un aparell de propaganda independentista"

vts 01 1 / periodico

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha protagonitzat aquest divendres una dura topada amb la presentadorad’'Els matins', Lídia Heredia, quan ha acusat TV-3 de ser un "aparell de propaganda independentista".

Durant la seva entrevista amb Heredia, Rivera ha assegurat que la televisió autonòmica catalana "menteix". La periodista li ha replicat: "¿M’ho diu a mi? ¿Em diu que cada dia faig propaganda? La tele la fem els periodistes. ¿Ha vist aquest programa alguna vegada?"

El dirigent de Ciutadans ha manifestat la seva voluntat que “TV-3 torni a ser de tots els ciutadans”. I ha recriminat a la cadena que "insulti la senyora Arrimadas" o atribueixi a l’"extrema dreta" la gran manifestació per la unitat d’Espanya convocada a Barcelona l’octubre passat.  

Puigdemont intervé a Twitter

La topada ha cridat l’antenció de Carles Puigdemont, que ha criticat a Twitter "el model de rigor" de Rivera. 

"És comprensible que qui té com a model de veritat i rigor la premsa espanyola dels grans grups de comunicació, que l’ensabonen per esmorzar, per dinar i per sopar, cregui que TV3 menteix", ha escrit a les xarxes socials. 

A aquest comentari, Albert Rivera ha respost que "es presenti als jutjats immediatament" i que "deixi de fer de comentarista".

En la mateixa línia, el conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, ha titllat el líder de Cs, Albert Rivera, de "poc demòcrata" a l’acusar-lo de dirigir una conselleria política i d’utilitzar el seu departament en termes polítics.

El conseller ha assegurat que els Mossos són una "policia democràtica" que no persegueix ningú pel que pensa o representa, i quan li ha preguntat si continuaran identificant persones que retiren llaços, ha indicat que identificaran qualsevol persona que generi una "preocupació o perill".