A Twitter

Picabaralla entre Levy i Sala-i-Martin per la polèmica amb Terribas

La portaveu del PP replica les crítiques de l'economista recordant-li el tracte de favor que rep de TV-3

El comentari de Mònica Terribas.

La polèmica arran de l'assassinat del nen Gabriel a Almeria i el tracte rebut pels mitjans de comunicació segueix amb ramificacions inesperades. La vicesecretària d'Estudis i Programes del Partit Popular, Andrea Levyno es va poder resistir davant un comentari de la directora d'El matí de Catalunya Ràdio, Mònica TerribasEl matí de Catalunya RàdioMònica Terribas, que a la secció La portada de dimarts va assegurar: "I en un món interconnectat, els fabricants d'armes espanyols venen armes a països on també moren criatures tan innocents i indefenses com Gabriel". Levy va respondre a Twitter: "Fàstic és poc, el que em fas".

L'àcid enfrontament va tenir un nou front, en aquest cas protagonitzat per l'economista conservador de capçalera de l'independentisme Xavier Sala-i-Martin: "D'aquí uns dies, torni a plorar dient que els mitjans públics catalans no la conviden mai".

Al tuit de Sala-i-Martin, Levy també va respondre en el mateix to de la discussió, qualsevol cosa menys virtual: "Stop protegits de TV3. Quants d'aquests a sou de TV3 mai han venut la seva producció externa a res. Estaria bé examinar els seus contractes sense límits ni control. De lliçons, les justes". 

El conflicte va començar arran de la vinculació feta per Terribas entre l'assassinat del nen d'Almeria i la venda d'armes d'Espanya a altres països. El forçat vincle va tenir la dràstica resposta de Levy, tradicionalment crítica amb el suport manifest de Terribas a la causa independentista.