Boadella convoca una manifestació a favor de Tabàrnia a Barcelona

La plataforma crida tots els espanyols a defensar els "drets" dels tabarnesos el 25 de febrer, amb ofrena floral a Rafael Casanova inclosa

El còmic provoca al presentar-se com a "president en l'exili" a Madrid i proposar que el Monestir de Montserrat sigui "zona neutral"

undefined41928107 madrid 06 02 2018 rueda de prensa del presidente de tabarni180206113133 / JUAN MANUEL PRATS

A Catalunya, tota causa que no tingui la seva manifestació no existeix. I Tabàrnia ja té la seva. El 25 de febrer, la plataforma que pretén desacreditar l'independentisme proposant la creació d'una comunitat autònoma que uneixi diverses comarques de Barcelona i Tarragona, sortirà als carrers de la capital catalana per defensar "els drets i la dignitat d'un poble que ha dit prou". 

Els seus promotors han demanat a tots els espanyols, en la seva posada de llarg a Madrid, que recolzin una marxa en què es farà una ofrena floral a Rafael Casanova, hi haurà sardanes i es cantarà l'himne d'Espanya. 

Albert Boadella s'ha presentat a Madrid com a "president a l'exili" i ha recorregut de nou a la sàtira al voltant de l'independentisme per mirar de mantenir viu al moviment. Així, ha proposat que el Monestir de Montserrat sigui "zona neutral i desmilitaritzada" entre Tabàrnia i una suposada Catalunya independent, de manera que la Moreneta "irradiï el seu conjunt".