CAMPANYA DEL PPC

Veïns de Figueres escridassen Rajoy

El president del Govern rep crits de "fora, fora" a la sortida del Museu del Joguet, que ha visitat per sorpresa

zentauroepp41369629 figueres 19 12 2017 visita pte pp mariano rajoy museo juguet171219140556 / Tarek Mohamed

El president del Govern central, Mariano Rajoy, ha sigut escridassat aquest dimarts per un grup de veïns a Figueras que s'han concentrat a les portes del Museu del Joguet durant la sortida de Rajoy i la resta de membres de la comitiva del PP.

La visita no estava inclosa en el guió de la campanya, ja que el primer acte d'avui del candidat, Xavier García Albiol, i el president del Govern era un míting a Girona, amb el delegat del Govern, Enric Millo, i la cap de llista conservadora per aquesta demarcació, Maria Àngels Olmedo.

Malgrat la visita improvisada al museu, els veïns s'han anat concentrant de manera espontània i a la sortida de la comitiva popular els han proferit crits de "fora, fora", i altres reclamant la llibertat dels "presos polítics".

Malgrat els crits, no s'han produït moments de tensió i les persones concentrades no han passat el perímetre de seguretat organitzat per l'escorta de Rajoy.

El president del Govern ha començat el dia amb la seva habitual caminada i aquesta vegada l'ha fet per la platja de Sant Sebastià, el moll de les golondrines i el Port Vell de Barcelona, com es mostra en un vídeo publicat per ell mateix.