POLÈMICA A TWITTER

Toni Albà demana disculpes per dir "mala puta" a Inés però insisteix que no insultava Arrimadas

"La INES a què jo em referia era la Invenció Natural Escrupolosa Solitària", diu l'actor

ba7g9527 / MARINA VILANOVA

Toni Albà ha demanat "disculpes a totes les persones (femenines i masculines o d'altres opcions) que s'hagin sentit ofeses" però ha tornat a insistir que quan va dir "mala puta" a "Inés" no es referia a Arrimadas, la candidata de Ciutadans per al 21-D. 

"Sembla que un twit meu està fent sortir butllofes. Demano disculpes a totes les persones (femenines i masculines o d'altres opcions) que s'hagin sentit ofeses i especialment a les que es diguin Inés. La INES a què jo em referia era la Invenció Natural Escrupolosa Solitària", ha explicat a Twitter.

Ja aquest dimarts a la nit, Arrimadas va lamentar aquestes paraules sense al·ludir explícitament al tuit: "És la representació viva del procés, que assenyala els que no pensen com ell", va criticar a Sabadell. Després d'aquestes paraules Albà va negar que hagués insultat la política. 

Les paraules en qüestió eren aquestes: "Es disfressa dins de la gruta, en demòcrata transmuta, somia que vots escruta, i crida 'meus', la mala puta".

Crítiques de Rivera

Aquest dimecres, el president de Ciutadans, Albert Rivera, ha condemnat "qualsevol atac" que es produeixi per motius polítics i ha dit que li agradaria que altres fessin el mateix quan l'objectiu dels atacs és la formació taronja.

Després de criticar també que un home dalt d'un tanc amenacés Carles Puigdemont i Pablo Iglesias, Rivera ha dit que "és intolerable que en plena campanya electoral algunes persones es dediquin a difamar candidats democràtics que simplement volen millorar la vida dels ciutadans".

Segons ha indicat, Ciutadans està patint "atacs" en aquest període electoral i per alguns s'han interposat denúncies. "Ens estan insultant, estan jugant brut, intentant embrutar i fins i tot difamar, en aquest cas, la nostra candidata. També ho han fet amb mi i els meus familiars i amb altres companys", ha lamentat.