CARRERA A LES URNES

TV-3 ironitza sobre el prèssing de la Junta Electoral

Gag del presentador de 'FAQS', Ricard Ustrell, i el director de la televisió autonòmica, Vicent Sanchis

lechera

El presentador de FAQS (Preguntes freqüents)Ricard Ustrell, i el director de TV-3, Vicent Sanchis, fan broma en un vídeo del prèssing de la Junta Electoral amb la seva decisió de prohibir el color groc -símbol de solidaritat amb els exconsellers empresonats i els Jordis- als espais públics durant la campanya electoral del 21 de desembre. 

Ustrell apareix amb una perruca amb cua a l'estil de Pablo Iglesias Sanchis li diu que és un pentinat inadequat. El director de la cadena autonòmica també li retreu que porti una bufanda groga, però Ustrell li respon que la porta perquè fer fred i que "és el color del sol". "És el color que no es pot portar aquests dies ni a les fonts, ni als cotxes, ni ningú pot anar de vermell", li explica Sanchis.  

L'escena continua amb més prohibicions indumentàries per fer "propaganda subliminal": com la de portar una camisa de quadros (tipus "republicana"), una arracada a l'orella (que recorda la CUP) o una jaqueta de pana (com la que portava Felipe González a principis dels 80).