Infraestructures

Renfe no compleix amb el calendari de les obres a l'estació de Sabadell Centre

L'Ajuntament critica que la companyia no ha contactat amb l'administració per advertir-los de la demora

L'Ajuntament de Sabadell explica que les obres per modernitzar i fer accessible l'estació de Sabadell Centre no han acabat  aquest diumenge, tal com va determinar Renfe al juliol, quan es va tancar l'estació.

El consistori assenyala que aquest incompliment comportarà que no es recuperi la mobilitat a la zona, i critica que Renfe no ha contactat amb l'administració per advertir-los.

L'alcalde, Maties Serracant, ha qualificat de "falta de respecte" el fet i ha exigit un calendari realista de les obres, així com que es prioritzi acabar els treballs a la superfície per permetre la recuperació de la normalitat d'un punt estratègic de la xarxa viària de la ciutat.

Fonts de l'operadora ferroviària han precisat que dilluns hi ha marcada una reunió entre l'alcalde i el director de Rodalies Catalunya, Félix Martín, per donar explicacions d'aquesta demora.

Així mateix, han assegurat que aquesta trobada servirà per fixar la nova data de finalització de les obres i permeti així la recuperació de la circulació ferroviària i de la mobilitat en la superfície.

Més notícies de Sabadell