Conesa adverteix que el procés "pot arribar a un carreró sense sortida"

L'alcaldessa de Sant Cugat demana a Puigdemont i Junqueras "decisions més oportunes"

jregue33869548 la presidenta de la diputaci de barcelona merc conesa en170707104047

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha apuntat aquest divendres que el que es vol fer amb el procés és molt "difícil" i que “es podrien arribar a trobar amb un carreró sense sortida”.

En una entrevista a 'Tot Sant Cugat', la també presidenta de la Diputació de Barcelona ha afegit: "No se sap en aquest moment fins on s'arribarà" i ha demanat que, arribats a aquest punt, fa falta que el president i el vicepresident de la GeneralitatCarles Puigdemont Oriol Junqueras, respectivament, "puguin prendre les decisions més oportunes".

Per un altre costat, Conesa ha assegurat que l'1-O es podrà votar "amb normalitat" a la ciutat i ha destacat que no té "cap dubte" que es farà "tot el possible" per culminar el procés, "cadascú des del seu lloc i des de la seva responsabilitat". De totes maneres, insisteix que, "evidentment, es pot arribar a un xoc de trens".

En aquesta línia, l'alcaldessa del PDECat considera que els polítics han de "vetllar" perquè la ciutadania se senti "segura" i, en cas d'arribar a un "carreró sense sortida", els dirigents dels partits han de garantir la seguretat de la gent i dels treballadors públics