EL DESAFIAMENT INDEPENDENTISTA

Pascal (PDECat): "Arribarem fins al referèndum amb Baiget al Govern"

La coordinadora postconvergent reafirma la seva confiança en el conseller malgrat els seus dubtes sobre l'1-O

zentauroepp39154240 la coordinadora general del pdecat marta pascal durant la 170703163821 / Bernat Vilaro

Els dubtes expressats pel conseller d'Empresa, Jordi Baiget, sobre el desenllaç del referèndum unilateral han afegit tensió al bloc sobiranista, fins al punt que la CUP ha exigit la seva dimissió. No obstant, la coordinadora del PDECat, Marta Pascal, ha defensat el compromís "clar, inequívoc i sense cap fissura" de Baiget amb el full de ruta del Govern, i després d'assegurar que el seu partit arribarà "fins al final" amb l'1-O ha pronosticat que ho farà amb Baiget a l'Executiu.

Pascal ha defensat en tot moment el titular d'Empresa, tot i que no s'ha estalviat criticar les formes: "No sé si la manera com s'ha expressat el conseller és la millor. Tots som humans, però dono per fet que el seu compromís és estrictesòlidvàlid i sentit des d'un punt de vista personal". I preguntada per si arribaran "fins al final" amb Baiget com a membre del Govern, la coordinadora postconvergent ha respost: "No tinc cap dubte que serà així".

En la seva opinió, el PDECat "no ha fallat mai" i com a prova ha esgrimit les inhabilitacions per la consulta del 9-N i la querella contra la consellera de Governació, Meritxell Borràs. "No fallarem, i qui vulgui dubtar, li veig més mala fe que altra cosa", ha lamentat en referència, sobretot, a la CUP.