DESTACATS DEL DIA

Pedro Sánchez arrasa a les primàries del PSOE i altres notícies que has de saber avui, en un minut

undefined38544275 madrid 21 05 2017 noche electoral de las elecciones primaria170521232726 / JUAN MANUEL PRATS

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui:

1) Pedro Sánchez arrasa contra totPedro Sánchez. L'exlíder s'imposa a Susana Díaz i recupera la secretaria general del PSOE a l'aconseguir, gairebé sense suports orgànics, la meitat dels vots. Catalunya, on obté més del 80% de les paperetes del PSC, ha sigut clau en la seva àmplia victòria a les primàries socialistes.

2) El president Carles Puigdemont, acompanyat d'Oriol Junqueras i de Raül Romeva, defensarà avui a l'Ajuntament de Madrid el referèndum d'independència. La conferència servirà de bàlsam davant les ferides internes de l'Executiu català.

3) Pobles pel benestar emocional. Hostalric i Breda acullen un projecte pioner de cultura emocional pública. L'objectiu és proporcionar a la ciutadania competències que els permetin saber com ser més feliços.

4) El campió cedeix el tron. El Barça remunta dos gols a l'Eibar però entrega el títol de Lliga davant un Madrid que només va trigar dos minuts a batre el Màlaga.

5) Cannes redimeix CannesAdam SandlerL'actor exhibeix emocions complexes a 'The Meyerowitz Stories', disfrutable comèdia sobre famílies disfuncionals de Noah Baumbach.