EL POLS INDEPENDENTISTA

Uns cinquanta ultres escridassen Mas a Madrid

Els manifestants s'han concentrat amb ensenyes de la Falange a les portes de l'Ateneo, on l'expresident debat amb Margallo

jjubierre37762984 madrid 21 03 2017 artur mas interviene en el debate sobre in170321194128 / JUAN MANUEL PRATS

Unes cinquanta persones amb ensenyes de la Falange s'han concentrat aquest dimarts a la tarda a les portes de l'Ateneo de Madrid a l'espera de l'expresident de la Generalitat Artur Mas, que participa en aquest espai en un debat sobre Catalunya amb l'exministre d'Exteriors José Manuel García-Margallo. Al l'excap del Govern l'ha protegit un cordó policial.

A l'arribar l'expresident, han llançat pamflets amb el lema "fora separatistes de les institucions". Acompanyat pel delegat de la Generalitat a Madrid, Ferran Mascarell, Mas ha sigut rebut pels manifestants amb crits de "traïdor", "corrupte", "lladre" i "Catalunya és Espanya". Exhibien, a més, una pancarta en què es podia llegir: "La unitat d'Espanya ni es ven ni es negocia". 

"La premsa dirà que som ultres i radicals, i sí, ho som, perquè ultra significa 'més enllà' i el nostre amor per Espanya va més enllà de totes les coses", ha afirmat un portaveu dels manifestants, que, amb el megàfon a la mà, ha acusat Mas de col·laborar amb el terrorisme d'ETA. Els ultres també han escridassat l'exministre Margallo a l'arribar a l'Ateneo, amb crits de "traïdor" i "pallasso" i entonant càntics com "el PSOE i el PP, la mateixa merda és", informa Europa Press.