El PSC insta a tornar la seva acta als dos regidors de Sabadell que van deixar el partit

Els dos regidors, Lluís Monge i Carles Bosch, van abandonar el grup el desembre per discrepàncies

zentauroepp26954165 josep ayuso161220225141

La direcció del PSC ha reclamat als dos regidors de Sabadell que van abandonar el seu grup i el partit que tornin les seves actes al consistori. El secretari d'organització dels socialistes catalans, Salvador Illa, ha recordat a Lluís Monge i a Carles Bosch que van ser elegits dins de la seva candidatura, per la qual cosa considera que haurien de donar el pas per "ser honestos amb ells mateixos i amb la ciutat".

Monge i Bosch van renunciar al partit el desembre, per no coincidir amb la línia política del PSC tant a Sabadell com al conjunt de Catalunya, però van optar per mantenir-se com a regidors al consistori, passant a ser no adscrits a cap grup. Tots dos van ser membres del govern municipal de la localitat quan requeia en mans socialistes, tant amb Manuel Bustos com a alcalde com quan la vara de comandament va correspondre a Joan Carles Sánchez.

DE PRIMERA A CINQUENA FORÇA

L'adéu dels dos regidors va deixar el grup del PSC amb només tres representants, la qual cosa suposa un descens dràstic: han passat de ser el primer grup en representació al cinquè. Illa, que ha fet la seva petició a Monge i Bosch en declaracions a ACN, no ha precisat si l'actual portaveu municipal, Josep Ayuso, repetirà com a candidat a l'alcaldia, i ha assegurat que aquest és un debat aparcat per ara.

Temes:

PSC PSC