Un grup de nazis boicotegen un acte d'Errejón a Madrid

Mig centenar d'ultradretans del Hogar Social irrompen en un míting del número dos d'Units Podem

undefined34341604 gra501 madrid 17 06 2016 edio centenar de simp160617232512 / J J Guillen

Mig centenar de simpatitzants d'un grup nazi van intentar boicotejar aquest divendres un acte electoral d'Íñigo Errejón a Madrid, on van irrompre amb la consigna "La cultura de Podem: Odi, Veneçuela i titellaires".

L'incident, protagonitzat per membres del grup d'ultradreta Hogar Social Madrid, va passar a l'inici de la trobada en què la formació lila presentava el seu projecte cultural, al temple de Debod. Quan els primers dirigents començaven a parlar, desenes de persones van irrompre amb crits i amb pancartes reivindicatives.

Davant el boicot, els militants de Podem es van col·locar  en línia per impedir el pas dels ultres fins a l'escenari on eren els dirigents morats al crit de "Sí que es pot", la consigna del partit de Pablo Iglesias. Les escenes de tensió van durar fins a l'arribada de diverses patrulles de la Policia. Amb la presència dels agents, els ultres van abandonar la zona i l'acte electoral va prosseguir. En la seva intervenció, Errejón va advertir que "els que alimenten la campanya de la por creen monstres" i va avançar que Podem "hi respondrà somrient".

El secretari polític va explicar a les xarxes socials l'incident.