La CUP demana la dimissió d'Albert Batlle per l'aldarull de Gràcia

El grup parlamentari condemna amb contundència l'actuació dels Mossos

La CUP ha adoptat aquest dimarts el famós 'avui no toca' que tan de moda va posar Jordi Pujol i s'ha negat a fer cap valoració del projecte de pressupostos presentat aquest matí. La CUP ha volgut parlar exclusivament dels altercats viscuts a Gràcia dilluns a la nit. Visiblement indignats, els portaveus anticapitalistes han exigit la dissolució de la Brigada Mòbil (Brimo) de la policia catalana i la dimissió del director dels Mossos d'Esquadra, Albert Batlle.

"Condemnem l'actuació policial. La resposta a un conflicte polític no pot ser la repressió policial", ha afirmat la diputada Mireia Vehí, que també ha criticat l'ús de les bales de 'foam', "que diuen que són de precisió i que, no obstant, se n'han trobat unitats en balcons". A més, ha mostrat una sèrie de fotografies de les conseqüències d'aquests trets en alguns manifestants. "Si són de precisió per què hi ha impactes a la part de dalt del tors", s'ha preguntat la diputada.

I ja ho hem dit. Sobre pressupostos, ni una paraula. "Quan sigui pertinent ja ho comentarem", ha afirmat Vehí, que ha recordat que, a més, havien rebut la informació poques hores abans.