Alberto San Juan representa l'obra dels titellaires imputats per enaltiment del terrorisme

Durant la representació, l'actor ha mostrat el cartell amb l'expressió 'Gora Alka ETA' que va originar la polèmica

  / DAVID CASTRO

L'actor Alberto San Juan, juntament amb la també actriu Gloria Muñoz, han representat aquest dijous a Madrid l'obra de teatre 'La bruja y don Cristóbal', per la qual van ser imputats els titellaires Alfonso Lázaro i Raúl Garcíatitellaires  per un suposat delicte d'enaltiment del terrorisme durant la celebració del Carnaval a Madrid.

San Juan i Muñoz han anat narrant fragments del guió de l'obra al costat de titelles moguts per membres de les companyies Le Guinyol Orthopedic i Lucas Locus, i arribat el moment, han mostrat el cartell amb la mateixa llegenda que va originar la seva detenció i posterior imputació: 'Gora Alka ETA'.

La representació forma part d'un homenatge als dos titellaires investigats organitzat al Teatro del Barrio de Madrid, en què també han participat els cantants Cessar Strawberry i Santiago Auserón.

"El jutge de l'Audiència Nacional Ismael Moreno està de guàrdia, o sigui que a veure si se'ns carrega a tots o no", ha ironitzat el moderador de l'acte quan s'ha acabat la representació.