Carolina Bescansa demanda Jiménez Losantos per les declaracions sobre la presència del seu fill al Congrés

El periodista va carregar en diferents ocasions contra la diputada de Podem i el seu bebè durant el seu programa matinal a 'EsRadio'

La diputada de Podem Carolina Bescansa ha demandat Federico Jiménez Losantos per les seves declaracions en relació amb la presència del seu bebè al Congrés. El periodista va criticar aquest comportament a ‘EsRadio’ i va insinuar que "potser el nen anava dopat perquè des de la nou del matí fins a les quatre de la tarda el nen aguantant flaixos sense posar-se a plorar", declaracions que Bescansa no ha volgut passar per alt.

Durant el seu programa matinal, Losantos va dedicar una bona estona a la diputada i el seu fill i va dir en directe que "potser és que feia allò d'abans: el xumet amb anís o el vàlium i el nen a dormir, que és com demanaven almoina aquells romanesos". Una estona després, davant la no presència del nen als braços de Bescansa al Congrés Losantos va dir: “Deu estar en algun contenidor perquè ja no l'han tornat a treure”.

La querella presentada per la diputada de Podem inclou també les paraules que el mateix periodista va dedicar a la mateixa Bescansa, Íñigo Errejón i Rita Maestre, al lamentar “no portar una arma” per disparar-los.