a la xarxa

Campanya de pressió a Mas a la xarxa perquè renunciï a ser president

Més de 3.000 persones han firmat una carta a Change que demana un acord entre independentistes per continuar el procés

jjubierre32328892 mas bertran160107105847

Les pressions, en totes les direccions, d'aquest miniprocés en què s'ha convertit la investidura d'un president per a la Generalitat -sigui Mas o un altre- segueixen. Per tots els mitjans. Ara, a través de la plataforma de demandes ciutadanes Change. Una petició en aquesta plataforma reclama a Artur Mas que "renunciï a la presidència de la Generalitat per deixar pas a un altre candidat i d'aquesta manera seguir amb el procés i no tenir noves eleccions". La carta, dirigida a Mas i a Junts pel Sí, demana al president que "desencalli" el procés sobiranista. De moment, la petició ja reuneix més de 3.000 firmants.

I així, després del #pressingCUP, #pressingERC, etcètera, ara la pressió es trasllada al president en funcions amb #MasDeixaPas i #VolemAcord. Pressions que s'han fet notar a les xarxes socials, principalment, i amb militants i dirigents de partits polítics com a protagonistes.

Aquest dijous a la tarda se celebra l'última reunió per buscar un acord que eviti la convocatòria de noves eleccions. Aquest mateix dijous l'ANC ha convocat a les 19.30 hores concentracions davant dels ajuntaments catalans, tot i que a Barcelona finalment la concentració serà a la plaça de la Catedral.