La defensa de Jordi Pujol afirma que no existeix fonament per a la seva imputació

Els advocats de l'expresident dubten que prosperi el procés per blanqueig de capitals a l'Audiència Nacional, segons ha informat La Sexta

La defensa de l'expresident Jordi Pujol considera que la imputació per blanqueig de capitals en el cas que instrueix a l'Audiència Nacional el jutge José de la Mata no té possibilitats de prosperar perquè no existeixen ni existiran proves en contra d'ell i la seva dona, Marta Ferrusola, segons ha informat aquest dijous La Sexta.

Pujol i Ferrusola estan citats a declarar el pròxim 10 de febrer davant els indicis obtinguts pel jutge que l'expresident ha disposat d'importants quantitats de diners a través de comptes bancaris a Andorra a nom dels seus fills i la seva dona. Segons De la Mata, Pujol Soley és el "titular real" d'un d'aquests comptes.

Paral·lelament, segons ha informat TV-3, els advocats de la família estan estudiant presentar un recurs contra la citació, així com que l'Audiència Nacional hagi assumit la competència del cas, que en un principi portava una jutge d'instrucció de Barcelona.