campanya a andalusia

Rivera fa broma amb el seu "paisà" Moreno Bonilla, que "va néixer a Barcelona i té família a Màlaga"

El president de Ciutadans considera que ha quedat demostrat "que poc que coneixen" el candidat del PP

Rivera fa broma amb el seu paisà Moreno Bonilla que va néixer a Barcelona i té família a Màlaga. / EFE / VÍDEO: ATLAS

El president de CiutadansAlbert Rivera, considera que el president provincial del PP de Cadis i delegat del Govern a AndalusiaAntonio Sanz, ha demostrat "que poc que coneixen el seu candidat" a la Presidència de la Junta, Juanma Moreno, que recorda que és el seu "paisà" i que, com ell, "va néixer a Barcelona i té família a Màlaga".

En el transcurs d'un acte públic celebrat a Cadis, Rivera titlla de "paradoxal" que, sent Moreno "paisà" seu, Sanz "obrís la boca aquell dia" en un míting per dir que ningú volia que a Andalusia "mani un partit que es diu Ciutadans, i el seu president, Albert".

Segons el seu parer, Moreno "no pot defensar" les paraules que han dit aquesta setmana els "portaveus" del PP. Qualifica d'"absurdes" aquesta mena de situacions, que reconeix que l'hi estan fent "passar-ho molt bé", ja que tant PP com PSOE estan "desconcertats" perquè "intenten insultar-nos" sense aconseguir que caiguin en la provocació.

Rivera argumenta que aquesta estratègia forma part de "la vella política espanyola que ja està morta" i de la qual "la gent està farta". Entén que aquest tipus d'atacs provenen de "gent del segle passat que són incapaços d'entendre l'Espanya unida i diversa que defensem i de la qual ens sentim orgullosos".

"Defensar la unitat dels espanyols no és una cosa fosca", assenyala el president de Ciutadans, que ressalta que "defensar la diversitat d'Espanya és tan important com defensar la seva unitat" i considera que "és temps que la convergència d'aquestes dues idees".