Alfred Bosch regala la novel·la 'Victus' a Wert

El portaveu d'ERC al Congrés penja la foto a Twitter i recorda al ministre que "si no es van rendir a Felip V, tampoc ens rendirem a la seva llei"

"A Wert: si no es van rendir a la llei de Felip V, tampoc no ens rendirem a la seva llei". Aquest és el missatge que acompanya la foto que ha penjat a Twitter el portaveu d'ERC al Congrés, Alfred Bosch, on es veu com regala el llibre d'Albert Sánchez Piñol, Victus, al ministre d'Educació, José Ignacio Wert. Aquesta imatge es va portar a terme dimecres passat, en la reunió a la seu d'Educació amb Wert, dins de la ronda de trobades que el Departament està mantenint abans del tràmit parlamentari del projecte de Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE).

Molts usuaris de Twitter han aplaudit el regal del diputat al ministre, i Bosch ha contestat de broma que "d'aquí uns dies li farà un examen de revàlida". A més, un tuiter li ha retret que no li hagués donat la versió en català i el diputat ha replicat que l'"objectiu no és ajudar Wert a perfeccionar el català, sinó que entengui que no ens rendirem".