Festa major d’hivern

Can Rajoler acull l’entrega de les Medalles de la Vila de Parets 2022

A les 20.30 hores, Sergi Mingote i Txusa Mulà, a títol pòstum, i els Diables Parets i l’empresa Freudenberg rebran la distinció municipal

ayuntamiento de Parets

El teatre Can Rajoler acollirà aquest divendres, 20 de gener, l’entrega i l’acte de les Medalles de la Vila de Parets (Vallès Oriental), emmarcat com un dels actes més rellevants de la festa major d’hivern del municipi. A les 20.30 hores, Sergi Mingote, Txusa Mulà, Diables Parets i l’empresa Freudenberg rebran les Medalles de la Vila 2022 de Parets del Vallès, una distinció municipal destinada a premiar qualitats, mèrits personals o serveis prestats al municipi.

Els guardons per a les trajectòries personals i professionals s’entregaran, en aquesta ocasió, a títol pòstum i seran per a Sergi Mingote i Txusa Mulà. D’una banda, Sergi Mingote, proposat per la seva destacada tasca com a alpinista i com a exalcalde del municipi, i de l’altra, Txusa Mulà, per la seva contribució a la fotografia al municipi, junt amb l’Associació Fotogràfica Parets.

També rebrà el guardó de Medalla de la Vila l’entitat Diables Parets per reconèixer el seu treball i la seva col·laboració amb les activitats del poble. I, finalment, s’ha proposat la distinció de l’empresa Freudenberg, amb més de 50 anys a Parets, per la seva implicació social amb el municipi i la seva recent aposta per Parets amb una nova fàbrica sostenible de components d’automoció per al 2023. A més, la companyia té la seu d’Espanya al municipi des del 1968 i disposa d’una plantilla de prop de 600 persones.

La Medalla de la Vila de Parets és una petita peça de plata, de forma circular, de 55 mm de diàmetre. A la medalla hi figura l’escut de Parets del Vallès en relleu i al revers hi figura la façana de la casa consistorial i hi consta la menció de què es tracta.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO