5 de gener

Els Reis Mags tornaran a omplir els carrers de Parets d’il·lusió i màgia

La cavalcada sortirà de Can Vila a les 17.30 h i al cap de mitja hora arribarà a la plaça de Josep Marcer

Els caramels que es reparteixin durant el recorregut de la cavalcada no contenen gluten

ayuntamiento de Parets

Els Reis Mags visitaran el muniocipi de Parets del Vallès (Vallès Oriental), el 5 de gener, per recollir les cartes dels nens del poble. La cavalcada sortirà de Can Vila a les 17.30 h i al cap de mitja hora arribarà a la plaça de Josep Marcer, on es podran saludar els Reis i es recolliran cartes.

Els Reis es passejaran pels carrers del poble fins a les set de la tarda, que arribaran a la plaça de la Vila, on els rebrà l’alcalde i hi haurà l’última recollida de cartes. A més, els caramels que es reparteixin durant el recorregut de la cavalcada no contenen gluten.

D’altra banda, les cartes dels nens i nenes del poble també es poden deixar a les bústies reals que hi ha a la plaça de la Vila, a la plaça del Dr. Trueta o enviar-la a l’adreça electrònica reismagsdeparets@gmail.com. A més, les inscripcions perquè els nens puguin pujar a les carrosses dels Reis Mags encara estan obertes.

El dia abans de la cavalcada, el 4 de gener, els nens i nenes que ho desitgin podran anar a fer el fanalet al taller de Can Butjosa, de 17 a 19 h, o durant la Cavalcada. I el dia de la cavalcada, la plaça de la Vila també acollirà un concert de Nadal, el mateix 5 de gener, a les 18.15 h, per esperar l’arribada dels Reis.

L’organització de la cavalcada va a càrrec de l’Ajuntament de Parets i de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume, amb la col·laboració d’Ara Sarau, l’Associació Rodola, l’Aliatge del Ball de Gitanes, la Comissió de Festes, els Diables Parets, i el Club Patí Parets.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO