Inscripcions obertes

Torna la carrera solidària Corre Parets

La jornada es realitzarà diumenge, 19 de desembre, a les 10 h

Ayuntamiento de Parets

La carrera solidària Corre Parets tindrà lloc el 19 de desembre a les 10 h a les pistes d’atletisme de Parets (Vallès Oriental). El recorregut de la carrera, organitzada per l’Ajuntament, és de 5km i és per a tots els públics, ja que la dificultat és baixa.

En la roda de premsa organitzada pel Consistori, l’alcalde, Francesc Juzgado, ha destacat la importància de recuperar la carrera solidària Corre Parets després de dos anys, ja que «és una tradició que tenen una finalitat solidària amb els nens i nenes».

Juzgado ha volgut recordar que la finalitat és passar-ho bé i ser conscients que amb la inscripció es col·labora en un acte solidari per portar joguines aquest nadal, a través de Càritas, a nens i nenes que per diferents condicions no poden tenir-les.

Les inscripcions ja estan obertes al Poliesportiu Joaquim Rodríguez, a la Piscina Miquel Luque i al Centre Cultural de Can Rajoler en els dies feiners.

El preu és de 4 euros i les places són limitades. Les persones inscrites rebran una samarreta tècnica, una gorra de Pare Noel i un entrepà.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO