Rècord de puntuació

El patinador de Parets Pau Garcia es proclama campió del món

L’Ajuntament de Parets organitzarà una recepció institucional a l’esportista

Ayuntamiento de Parets

El paretà Pau Garcia ha guanyat la medalla d’or en el Campionat del Món d’Asunción, al Paraguai. El patinador de Parets (Vallès Oriental) s’ha proclamat campió en el que és el seu primer mundial com a sènior i amb un rècord de puntuació de 279,64 punts.

Pau Garcia, que competeix amb l’Skating Cunit, en el programa curt va finalitzar en segon lloc contra l’italià Luca Lucaroni. Però en el programa llarg va demostrar el seu potencial i va desplaçar del podi a Lucaroni, quatre vegades campió del món.

Primer espanyol a aconseguir-ho

Amb el seu triomf, el paretà, que ja havia sigut dues vegades campió del món en categoria júnior (2018 i 2019), s’ha convertit en el primer patinador espanyol i català de la història a guanyar el màxim guardó en categoria masculina.

El campió ha valorat el seu pas pel Mundial: «Ha estat un campionat molt màgic. Hem aconseguit l’objectiu més important que pot tenir un esportista: guanyar un Campionat del Món en categoria absoluta. És un somni que perseguíem des de fa molts anys i, al final ho hem aconseguit. La veritat és que estem molt contents, ara toca seguir»

L’Ajuntament de Parets ha felicitat públicament l’esportista i pròximament farà una recepció institucional a l’esportista.

Més notícies de Parets en l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA