Atenció veïnal

L’Ajuntament de Parets atén 800 incidències el primer semestre de l’any

Al llarg del 2021 s’han rebut 772 incidències, 620 ja s’han resolt i 152 continuen obertes en via de resolució

Ayuntamiento de Parets

L’Ajuntament de Parets (Vallès Oriental), a través del projecte Conselleries de Barri, resol incidències que els veïns i veïnes detecten i notifiquen al consistori. Al llarg del primer semestre del 2021, l’ajuntament ha rebut 772 incidències, 620 ja s’han resolt i 152 continuen obertes en via de resolució.

El coordinador de les Regidories del Barri, Francesc de la Torre, considera que «l’alt nombre d’incidències resoltes es deu a l’atenció personalitzada de tots els regidors i regidores de l’equip de govern que es desplacen fins al lloc de la incidència si així ho demana el veí. També per la gran tasca dels tècnics i coordinadors del Servei d’Incidències i Via Pública de l’Ajuntament, àrea que depèn de l’alcalde i regidor, Francesc Juzgado».

Les actuacions que es porten a terme són fuites d’aigua, neteja d’herbes de camps en diferents carrers, col·locació de senyals de circulació, infraestructures públiques que tenen algun tipus de defecte, entre d’altres. Accions que ajuden a millorar la convivència i la vida dels habitants del municipi del Vallès.

Tres modalitats

Actualment, les reunions es plantegen en tres modalitats: en una reunió presencial entre el ciutadà i el regidor a l’Ajuntament, el regidor es desplaça in situ per estudiar la problemàtica que planteja el ciutadà o en una reunió telemàtica entre el ciutadà i el regidor.

El contacte amb els regidors del barri es pot fer per correu electrònic o a través del número de telèfon que facilita el consistori. Els electes adapten les reunions en funció de les necessitats de la ciutadania i de les mesures vigents en el moment amb motiu de la situació sanitària.

En funció de l’evolució de la pandèmia l’equip de govern recuperarà les trobades veïnals.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO