Ajudes econòmiques

La DIBA concedeix una mica més de 10.000 euros a Parets a la promoció de l’ocupació i la indústria

La partida més destacada ascendeix a 5.800 euros, destinats al foment del lloguer i la gestió de vivenda assequible

La Diputació de Barcelona (DIBA) ha concedit una mica més de 10.000 euros a l’Ajuntament de Parets (Vallès Oriental) per a la promoció de l’ocupació i la indústria. La partida més destacada és la del foment del lloguer i la gestió de la vivenda assequible, amb 5.800 euros.

Altres partides econòmiques aprovades són els cursos subvencionats del Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP). Concretament,1.135euros per al curs d’alfabetització digital, 900 euros per al programa de màrqueting digital i 855 euros per a una activitat d’intel·ligència emocional.

«Totes les ajudes són sempre benvingudes, especialment les que ens permeten continuar implantant eines per afavorir la reactivació econòmica i l’ocupació», ha comentat l’alcalde de la ciutat, Francesc Juzgado.

Més ajudes

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Empresa i Indústria, i Formació, Antoni Fernández, ha explicat que estan «posant el focus en la formació dels usuaris de l’SLOP, oferint cursos per millorar la recerca d’ocupació». El regidor ha assegurat que l’acceptació dels usuaris està sent «molt gran» i ha agraït poder comptar amb els recursos que ofereix la DIBA.

Algunes de les altres ajudes concedides per la Diputació de Barcelona són 756 euros per a una activitat enfocada a la recerca de feina ‘online’, 720 euros per a sessions d’acompanyament a persones emprededoras o els 712 euros per a una activitat enfocada a la recerca d’oportunitats en l’adversitat.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO