Davant la resolució del TSJC

Parets convoca un ple extraordinari i urgent per escollir els membres de les meses electorals

  • La decisió del consistori arriba després de la resolució provisional del TSJC que manté, fins a estudiar al·legacions, la cita electoral del 14 de febrer

  • La sessió extraordinària tindrà lloc aquest dimecres 20 de gener a les 16 h a la sala de plens del consistori paretà

Després de la notícia que el TSJC mantindrà provisionalment la cita electoral del 14 de febrer, l’Ajuntament de Parets ha convocat un ple extraordinari i urgent per avui, dimecres 20 de gener, per tal de realitzar el sorteig públic dels membres de les meses electorals per a les eleccions al Parlament de Catalunya.

La sessió tindrà lloc a les 16 h a la sala de plens del consistori paretà. Per tal de complir les mesures de contenció de la Covid-19, l’aforament de la sala serà limitat.

Segons l’article 26.4 de la Llei Orgànica 5/1985 el sorteig s’ha de realitzar entre els dies vint-i-cinquè i vint-i-novè posteriors a la convocatòria, per la qual cosa, després de la decisió judicial del TSJC, el sorteig per a la formació de taules s’ha de fer «amb caràcter urgent».

La resolució del TSJC es resoldrà de forma definitiva quan hagi estudiat les al·legacions de la Generalitat i de la fiscalia, que tenen marge per presentar-les fins al dijous 21 de gener a les 10 h. De moment, el Govern s’ha vist obligat a reprendre els tràmits electorals a expenses de la resolució definitiva.

Més notícies de Parets en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA