ACTIVITATS NATURALESA

L'Escola de Natura de Parets engega el programa d'activitats de tardor

Se celebraran diferents activitats emmarcades en el coneixement de la naturalesa, la biologia, espècies invasores i l'entorn natural

Les places per a cada activitat seran limitades i requeriran d'inscripció prèvia via telefònica (935.621.794) o mitjançant la pàgina web de l'Escola

101109-vistes-parets-generals 2

L’Escola de la Natura de Parets del Vallès organitza, dins del marc del seu programa de tardor, diferents activitats emmarcades en el coneixement de la naturalesa, la biologia i l’entorn que ens envolta.

Així mateix, els pròxims dies 30 i 31 d’octubre, la mateixa Escola de la Natura acollirà un curs que té per objectiu «aprendre a identificar els animals amfibis, les espècies més habituals, el seu hàbitat i la seva biologia». En concret, el dia 30 se celebrarà la sessió teòrica i el dissabte 31 es farà una sortida pràctica.

El dissabte 7 de novembre, d’11 a 13 h se celebrarà una sortida per al «coneixement de la problemàtica de les espècies invasores». En aquest cas tindrà lloc a l’estany situat a l’Av. Francesc Macià. D’altra banda, el diumenge 15 del mateix mes i a la mateixa hora tindrà lloc «la neteja d’ecosistemes naturals» a la Torre de Malla.

També, dins del marc de les activitats de tardor, s’inclou la plantada d’arbres celebrada el passat 16 d’octubre, en la qual es van plantar 31 nous arbres i 60 plantes medicinals en l’espai de Can Serra.

Places limitades i mesurades de seguretat

Les places per a cada activitat, explica l’Ajuntament, seran limitades i requeriran d’inscripció prèvia via telefònica (935.621.794) o mitjançant la pàgina web de l’Escola.

En aquest sentit, el consistori ha posat èmfasi en recordar que «totes les activitats hauran de respectar les mesures d’higiene i seguretat establertes per les autoritats per a la prevenció de la Covid-19».

Més notícies de Parets en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA