fins al 31 de juliol

Parets del Vallès obre el termini d'inscripcions per al casal d'estiu

Estarà limitat a 360 nens i nenes, i es prioritzaran aquells empadronats o matriculats als centres educatius de la localitat

jocs-daigua / memoriadepez

Aquest dijous, 11 de juny, s’obre el termini d’inscripcions per participar en el casal d’estiu de Parets del Vallès. El casal començarà el 29 de juny i finalitzarà el 31 de juliol. El dilluns 27 de juliol no hi haurà casal perquè és dia festiu local.

Aquest any el casal d’estiu de Parets estarà limitat a 360 nens i nenes, i es prioritzaran aquells nens empadronats i/o matriculats als centres educatius de la localitat. A més, l’Ajuntament subvencionarà els que estiguin empadronats i escolaritzats al municipi.

L’horari de les activitats serà de 9 a 13h i tindrà un preu de 250 euros per als nens i nenes de Parets, i de 300 euros per a aquells que no siguin del municipi. També es disposarà de servei de menjador, de 13 a 15 h, al preu de 214 euros. Aquest preu serà el mateix per als empadronats i no empadronats al municipi.

Les inscripcions es podran fer al pavelló, aquest dijous, 11 de juny, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h dissabte, 13 de juny, de 9 a 14 h, i caldrà portar la següent documentació: inscripció feta, declaració responsable, fotocopia tant de les vacunes com de la TSI i fer el pagament de 50 euros per la reserva de la plaça. Cal recordar que per realitzar la inscripció s’ha portar mascareta.

Més notícies de Parets