SELECTIVITAT

El 100% dels estudiants de batxillerat a Parets aproven les Proves d'Accés a la Universitat

Les tres notes més altes de Parets estudiaran a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

20190701-visita-millors-notes-pau-parets-2019

Dels 23 estudiants que s’han presentat a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) procedents de l’Institut Torre de Malla de Parets,  tots han aconseguit superar els exàmens que donen accés als graus universitaris.

Les tres notes més altes estudiaran a la UAB

La nota més alta a Parets del Vallés ha sigut la d’Helena Rodríguez, que ha obtingut un 9,1 a les PAU i un 9,38 de batxillerat i vol accedir al grau de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Helena, a més, està entre les 20 millors notes de les PAU al Vallès Oriental.

Alba Portella ha aconseguit un 8,7 a les PAU, la segona nota més alta a Parets, i vol estudiar el grau de Ciències Biomèdiques a la UAB. "La sele no va ser gaire complicada. Durant la setmana de preparació fas molts exàmens d’anys anteriors i ja saps una mica què et trobaràs", ha explicat Alba.

Sara Jiménez ocupa la tercera posició amb una nota de 8,6 i vol estudiar el grau de Traducció i Interpretació, també a la UAB. 

Record de la seva visita a la ràdio

Aquest dilluns al matí la regidora d’EnsenyamentCasandra García, les ha rebut a l’emissora de ràdio municipal, RAP107, on els ha fet entrega d’un bolígraf commemoratiu de la ràdio i han sigut entrevistades al programa RAP Matí per explicar la seva experiència.

Més notícies de Parets del Vallès en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA