El vermell s'imposa

Parets busca 600 Santa Claus per a la seva carrera solidària

Els donatius d'aquesta activitat seran per comprar joguines per als nens de la localitat

parets

El CorreParets arriba a la seva tercera edició amb un nou repte: aconseguir 600 participants vestits de Santa Claus. L’Ajuntament de Parets del Vallès, conjuntament amb Càritas i Don Dino, ha decidit aquest any ampliar el nombre de participants d’aquesta carrera esportiva i solidària que tindrà lloc diumenge 23 de desembre.

Més enllà de l’augment de la participació, aquest any els participants d’aquesta carrera solidària, a part de la barba, de la gorra i la samarreta, també podran disfrutar d’una xocolata a la línia d’arribada gràcies al nou patrocinador, el BBVA i el restaurant Can Parera.

Tota la recaptació d’aquest esdeveniment es destinarà a joguines per a les nenes i nens de les famílies més necessitades del poble. Les inscripcions es poden fer per 3 euros i fins al divendres 21 de desembre al Poliesportiu Joaquim Rodríguez, la Piscina Miguel Luque, el Centre Cultural Can Rajoler, el restaurant Can Parera i a les oficines del BBVA de Parets.

Amb aquesta iniciativa, segons ha explicat l’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, en la presentació de la cursa "volem omplir d’il·lusió, solidaritat i color l’anella esportiva de Parets".

Més notícies de Parets