Nou centre

Parets estrena la remodelació del Barri Antic

L'Ajuntament aposta pels carrers de prioritat invertida per reactivar el comerç

somparets

El Barri Antic de Parets del Vallès ja gaudeix d’una nova imatge. La renovació dels carrers Major, Travessera i Barcelona ha finalitzat després de gairebé onze mesos de reformes. Tot i que ahir diumenge els ciutadans esperaven amb ànsia celebrar el final d’aquestes obres, la pluja va obligar que la festa d’inauguració es traslladés a la sala La Cooperativa.

La reducció de velocitat a 10 km/h, la prohibició d’estacionament, les àrees de càrrega i descàrrega limitada a determinades zones horàries o la presència de grans testos amb oliveres són algunes de les novetats més visibles d’aquestes vies del centre de la ciutat.

Carrers que, segons ha explicat l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, “ara són vies de prioritat invertida”, és a dir, pensades especialment per a les persones. Però aquesta remodelació del Barri Antic també té altres objectius, com: recuperar el comerçdignificar aquesta zona cèntrica i incentivar la rehabilitació de vivendes de l’entorn de l’Ajuntament.

Finalment, una altra de les millores del centre té relació amb la recollida de residus. També s’hi han instal·lat plataformes mòbils de recollida selectiva de residus, que es col·locaran cada dia de 19.30 h a les 23.30 h, per evitar que els carrers estiguin plens de contenidors durant la jornada.

Més notícies de Parets