El paretà Pau García es proclama campió del món en categoria júnior

El patinador del Reus Deportiu ha escalat des de la tercera plaça del programa curt i s'ha adjudicat l'or al Vendéspace de Mouilleron-le-Captif (França)

paugarcia3

El patinador paretà del Reus Deportiu Pau García es va proclamar aquest dimarts nou campió del món de patinatge artístic en categoria júnior després del programa lliure que es va celebrar a Vendéspace de Mouilleron-le-Captif (França).

Pau García, que va participar-hi com a júnior però encara està en edat juvenil, era tercer després del programa curt i va pujar fins a la primera plaça en el programa lliure, en què va superanr l’italià Alessandro Liberatore i l’argentí Edgar Watebor, que finalment van quedar segon i tercer i es van endur la plata i el bronze, davant del valencià Kilian Gomis, que va quedar quart.

Garcia va obtenir 509.300 punts; l’italià Liberatore, 496.000; l’argentí Warterbor, 493.400, i Gomis, 462.500.

La medalla de Pau García, que aquest any ja s’havia proclamat campió d’Europa juvenil a les illes Açores, és la segona catalana en aquest mundial després del bronze que el CP L’Aldea va obtenir en grups de xou petits i la tercera de la delegació espanyola, ambl’or de l’andalusa Natalia Baldizzone en solo de dansa júnior.

Encara queda competició

Les també catalanes Noemí Isla (CPA Cadí) i Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrach), d’altra banda, ocupen la cinquena i la sisena plaça en el programa curt de la categoria sènior femenina i divendres 12 lluitaran per les medalles.

Aquest dimecres entraran en acció els tres representants catalans de categoria sènior masculina, que afrontaran el programa curt: Pere Marsinyach, Sergio Canales i Llorenç Álvarez.

Més notícies de Parets