Oferta cultural

Bruno Oro, estrella destacada de la nova temporada teatral de Parets

Paula Valls també presentarà el seu disc 'I am' a la localitat vallesana

bruno-oro

Ja  es coneixen els espectacles que formen part de la cartellera de tardor dels teatres de Parets del Vallès. En total, dins del cicle ‘Espectacles’, es podran veure des de setembre fins a finals de desembre una desena de representacions artístiques, tant teatrals com musicals.

De tota l’oferta destaca l’obra ‘Immortal’, dirigida per Marc Angelet i Alejo Levis i interpretada per Bruno Oro. Es tracta d’una comèdia dramàtica futurista sobre una vida sense límits temporals. En aquest espectacle l’actor es desdoblarà en multitud de personatges que disfrutaran, patiran o s’enfrontaran a la immortalitat. Serà el 2 de desembre (18.30 h) a Can Rajoler.

També es podrà veure a Parets ‘Lo mejor de Yllana’, un repàs dels grans moments de la trajectòria de la companyia Yllana amb una selecció dels millors moments dels seus xous realitzats en aquests 25 anys d’història; ‘La noia de la làmpara’, de Marta Aran, una barreja de tragèdia i comèdia sobre com compaginar la maternitat i la vida professional, i ‘El comediant’, dirigida i interpretada per Marcel Tomàs i Toni Escribano,un cabaret fet amb humor, música, teatre d’objectes, improvisacions, imaginació i molt sentit de l’humor.

També concerts

Quant a les actuacions musicals, destaca el concert de Paula Valls, que presentarà en directe el seu primer disc de llarga durada I am, un treball intimista i nu. També es podrà disfrutar de ‘La llum del Mediterrani’, de Kavanakband‘25 anys al 4L’, amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i, finalment, els Quicos celebren 25 anys amb un concert en què repassaran la seva trajectòria artística.

Altres espectacles que contempla el cicle són ‘La nena dels pardals’, de Jordi Palet, un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians; el nou monòleg del còmic Miguel Lago, i ‘Magia Comedy’, de Gerard Borrell, conegut per haver participat en el concurs ‘Pura Magia’, de TVE.

Can Rajoler també acull el cicle ‘Rialles’

Paral·lelament, el teatre Can Rajoler, on es poden adquirir les entrades de tots els espectacles, també acollirà vuit actuacions dins del cicle infantil ‘Rialles’: ‘La veritable història del rei que tènia el nas vermell’, de la companyia L’Invisible (14 d’octubre); ‘El viatge d’en James’, de la companyia Sim Salabim (28 d’octubre); ‘Les supertietes’, de la companyia Las Bianchi (11 de novembre); ‘Els cistells de la Caputxeta’, de Samfaina de Colors (25 de novembre); ‘Pata de cabra 2.0’, amb Enric Magoo (16 de desembre), i ‘Pastorets, cap a Parets’, de la companyia Riallera de Joves Paretans.

Més notícies de Parets