Acord empresarial

Laser Mimar 2000 i l'Ajuntament de Parets firmen un acord per al foment de l'ocupació

Amb aquest pacte, el consistori continua la seva feina de col·laboració amb el sector privat

parets-conveni

Laser Mimar 2000 SLU, empresa especialitzada en la transformació metàl·lica, il’Ajuntament de Parets del Vallès han firmat un acord amb l’objectiu d’impulsar polítiques de desenvolupament econòmic i de foment de l’ocupació. L’acte ha sigut presidit per l’alcalde de Parets, Francisco Juzgado, i per Miguel Martínez Aparicio, director general de Laser Mimar 2000.

Aquest conveni respon a la voluntat del consistori d’incidir en el desenvolupament local des d’una perspectiva àmplia, donant la mà al sector privat, i seguint en la línia de col·laboració amb les grans empreses de la zona, com ja han realitzat anteriorment mitjançant el consell industrial.

D’aquest acord destaca l’interès per ajudar les pimes a promoure la millora de la qualificació dels treballadors en la recerca de treball i facilitar accions formatives totalment adaptades a les necessitats de les empreses. I, en contrapartida, vetllar per l’ocupació establint acords amb empreses que prioritzin la contractació de paretans i paretanes.

Més notícies de Parets