ACCÉS GRATUÏT

La pista de gel de Parets estarà activa del 22 de desembre al 7 de gener

Es presentarà diumenge que ve a la plaça de la Vila, que acollirà una nova edició de la tradicional Fira de Nadal

Tindran lloc una sèrie d'activitats per a totes les edats: xocolatada, cremat de rom, tió per als més petits i la visita de Santa Claus

Un tió a la Fira de Nadal de Parets l’any passat. / PERIODICO

Diumenge que ve, 17 de desembre, la plaça de la Vila de Parets acollirà una nova edició de la tradicional Fira de Nadal, organitzada per l'Associació de Serveis i Comerços de Parets (ASIC) i l'Ajuntament de Parets.

 

Des de les 10 h del matí i fins a les 8 h de la tarda es podran veure prop d'una trentena de botigues locals on adquirir guarnicions i regals per a aquestes festes. També estaran presents alguns dels restauradors locals que oferiran la possibilitat de fer un most als visitants.

 

Durant el dia tindran lloc una sèrie d'activitats per a totes les edats: xocolatada, cremat de rom, el tió per als més petits, la visita de Santa Claus, un concert de música a càrrec de l'Escola Municipal de Música, contacontes o l'entrega dels premis 'Parets arreu del món'.

Presentació de la pista de gel

A les 12 hores, i en el marc de la Fira, es donaran a conèixer en roda de premsa les característiques de la pista de gel sintètic, que s'instal·larà del 22 de desembre al 7 de gener a la plaça Doctor Trueta. L'ús serà gratuït i l'horari serà de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. La mida de la pista és de 8x14 (112 m2).

La presentació anirà a càrrec de l'alcalde de Parets, Sergi Mingote, i el president d'ASIC, Vincenzo Polies.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA