RESPOSTA A LA DECISIÓ JUDICIAL

Sergi Mingote, alcalde de Parets: "Acusar de sedició els Jordis és un error i un horror"

El regidor es pronuncia contra la presó per als independentistes hores abans d'una concentració a la ciutat catalana en protesta

 Sergi Mingote, alcalde de Parets del Vallès.

L'alcalde de Parets del Vallès, Sergi Mingote (PSC), s'ha pronunciat contra la decisió judicial que decreta presó per als líders d'Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

El regidor, aprofitant la concentració a Parets d'avui a les 12 h en protesta contra la decisió, assegura en un comunicat que no s'ho creu: "No em vull creure que això ha passat. Tracte injust, injustificable i totalment desproporcionat".

Segons Mingote, decretar presó per als dirigents independentistes suposa "el fracàs de la política, la incapacitat del PP de resoldre el problema català".

"Acusar-los de sedició és un error i un horror", explica Mingote, que apel·la al diàleg: "Aturem-nos tots, dialoguem i trobem una sortida assenyada per fer fora Mariano Rajoy i el PP i trobar la millor solució, sense guanyadors ni perdedors en el conflicte que avui vivim".

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA