Arriba el febrer i, després de tot el gener suant a l’el·líptica, els gimnasos es tornen a buidar i les calories ja no fan tanta por. No sé si els restaurants noten l’augment de clients, però una passejada pel centre de Barcelona et fa adonar que la gent té gana. I encara més: que la gent té ganes de fer cua per menjar i beure. Ja pot ser un pastís de formatge (perdó, un cheesecake), una taverna japonesa, un còctel premiat o un cafè d’autor.
Gentrificació
El plaer de fer cua

A1-173223136.jpg /
El més llegit
- Gonzalo Bernardos adverteix del "festival" immobiliari que ve: "L'habitatge de compra es posarà molt car..."
- "Jo mai dono el DNI": un expert explica com donar les teves dades de forma segura en hotels i allotjaments
- L’escola acusada d’ultracatolicisme acomiada el director
- El poble més pobre d’Espanya no és tan pobre: «Aquí hi ha diners, però molts no es declaren»
- Noves imatges del Camp Nou: així serà com quedarà l’estadi