Barcelonejant

La festassa catalana de Madrid i la postgala dels Gaudí

Mai abans s’havia parlat tant en català en un mateix acte a la capital

Les rialles de Laporta i Joaquín al restaurant dels famosos

El dolor envaeix Cadaqués

El presidente Salvador Illa junto a los consellers Miquel Samper y Berni Álvarez y la delegada del gobierno, Núria Marín, en el coctel de los chefs catalanes en Madrid

El presidente Salvador Illa junto a los consellers Miquel Samper y Berni Álvarez y la delegada del gobierno, Núria Marín, en el coctel de los chefs catalanes en Madrid / Xavier Amado

Van assistir-hi tots els que van confirmar, però els presents van ser molts més. I és que la sala Goya de la Fábrica de Tapices de Madrid es va quedar petita per als més de 500 concurrents al primer còctel de xefs catalans amb estrella Michelin per presentar la distinció de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025. Mai abans s’havia parlat tant en català en un mateix acte a la capital. El ministre Jordi Hereu, amb la simpatia que el caracteritza, agraïa un per un l’assistència als convidats, mentre el president, Salvador Illa, conversava sense micròfons amb els periodistes. Illa no va tenir un ‘no’ per a ningú i van ser molts els que es van acostar a saludar-lo. Fins i tot es van formar cues improvisades per conversar amb el president. Va tenir un bon bany de masses. El conseller d’Empresa i Treball, Miquel Sàmper, somreia davant l’èxit de la convocatòria. Hi havia també el conseller d’Agricultura, Oscar Ordeig, tot i que sense la popularitat de l’anterior.

Temes:

Barcelonejant