Condicions per a la investidura Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Seleccions esportives: ara és l’hora, president

Aragonès hauria de considerar la necessitat d’incloure en les negociacions que pugui establir amb el Govern espanyol la necessitat de modificar la llei espanyola de l’Esport

FCF

Tinc presents dues sentències d'Alfredo Pérez Rubalcaba. D’una primera, han hagut de transcórrer quasi vint anys per enterrar-la: «Joan, pinganillos en el Congreso nunca». Dues dècades fins a poder veure la imatge de Pedro Sánchez escoltant Rufián amb un aparell penjat a l’orella. L’altra sentència, que posteriorment vaig posar en valor pel que tenia d’avís, encara resta ben viva. I és que pocs dies abans de l’assemblea del novembre del 2004 de la Federació Internacional de Patinatge a la ciutat californiana de Fresno, on s’havia de decidir excloure o no la selecció catalana d’hoquei, puro en mà i fent-me una confiança perquè no em fes massa il·lusions, el dirigent socialista em confessà: «Lo tenéis perdido».