La bossa de fruita seca contenia una ametlla amarga. Tot i que me’n vaig desfer de seguida, el sabor acre va persistir al paladar durant una bona estona, malgrat un got d’aigua fins a dalt, una molla de pa i pasta de dents per a donar i per a vendre. Ecs. Diuen alguns biòlegs que l’amargor va començar a ser percebuda com a desagradable en algun moment de l’evolució, com a inhibidor, ja que les substàncies verinoses solen tenir aquest sabor eixut que deixa la llengua com una sabata.
L’espiral de la llibreta Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.
L’olor de les ametlles amargues
Sobre el ressentiment a la motxilla com a passaport vital

El més llegit
- Koldo García després de conèixer l’informe de l’UCO sobre Santos Cerdán: «Acaba de començar»
- "Motivació política" en l’assassinat d’una congressista i el marit
- Un terç de l’Eixample és estranger
- La caiguda de Cerdán impulsa en el PSOE avançar les generals
- Els EUA surten al carrer de forma multitudinària en protesta per Trump