Tot va començar fa quatre anys. El 19 de juliol d’aquell any, Roger Pallarols, director general del Gremi de Restauració de Barcelona, va organitzar una festa per celebrar que feia 40 anys. Després va venir la maleïda pandèmia que ho va alterar tot, però un any després va recuperar la commemoració del seu aniversari i així fins a la festassa d’aquest últim dimecres. Va ser a sota de les torres del Port Olímpic, al restaurant Red Fish, al costat de patins de vela, tocant el mar i amb un poder de convocatòria insuperable. Tant pel nombre com per l’heterogeni tipus d’assistents.
Barcelonejant
Roger uneix el PSC, el PP, ERC i Junts

Temes:
El més llegit
- "La sarna ja és un problema de salut pública entre els joves"
- Una persona morta al centre comercial Via Sabadell en desprendre's un plafó de formigó d'una botiga
- Dos grups d’experts reformaran la DGAIA en un termini de tres mesos
- Un home mor al caure-li un tros de façana a Sabadell
- Ferran Corominas: "Vam jugar 10 minuts plorant, ens vèiem a Segona"