Tot va començar fa quatre anys. El 19 de juliol d’aquell any, Roger Pallarols, director general del Gremi de Restauració de Barcelona, va organitzar una festa per celebrar que feia 40 anys. Després va venir la maleïda pandèmia que ho va alterar tot, però un any després va recuperar la commemoració del seu aniversari i així fins a la festassa d’aquest últim dimecres. Va ser a sota de les torres del Port Olímpic, al restaurant Red Fish, al costat de patins de vela, tocant el mar i amb un poder de convocatòria insuperable. Tant pel nombre com per l’heterogeni tipus d’assistents.
Barcelonejant
Roger uneix el PSC, el PP, ERC i Junts
Temes:
El més llegit
- Nou avís de la policia per als que han de renovar el DNI o el passaport
- Europa retira del mercat la vacuna de la covid d’AstraZeneca
- Peris confessa que va abusar de nens des del 1972
- La sanció a Sainz pel GP de Miami afegeix més polèmica sobre la FIA
- Joves polítiques s’obren pas en les llistes electorals del 12M