Una colla d’amigues, amb els seus homes, munten una calçotada. L’organització és perfecta, un model de sincronització, treball en equip i racional repartiment de tasques. N’hi ha que apleguen branques i encenalls i fan el foc, n’hi ha que, per descomptat, es preocupen dels calçots, en aquest cas, regal d’un avi pagès. També de la carn. Hi ha encarregats de la beguda i de les postres, uns s’ofereixen a dur una ratafia casolana. Una de les amigues té una empresa d’empaquetats per a l’hostaleria i aporta tot el parament de la taula; una altra està disposada a fer la salsa, a partir d’una recepta infal·lible.
Gàrgoles | Article de Josep Maria Fonalleras Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.
Cultura i Agricultura
Embolicar els calçots amb paper de premsa perquè mantinguin la temperatura ideal és primordial, però no hi havien comptat

Temes:
El més llegit
- ¿Què se n’ha fet de l’Eric i el Pau, els dos alumnes que van treure la millor nota en la selectivitat de l’any passat a Catalunya?
- Missatge urgent de la policia pel que està passant amb les persianes a les segones residències i pisos que passen moltes hores buits
- El Barça arrenca el ‘sí’ de Joan García i es disposa a pagar els 25 milions de la seva clàusula de rescissió
- Catalunya ‘busca’ funcionaris per als seus ajuntaments: comença la selecció de 218 places
- La lluita contra l’oblit d’una mare de Sabadell que va perdre el seu fill a l’Ebre