La foguera | Article de Juan Soto Ivars Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Allò d’Evolona

Una pregunta planarà per l’entrevista de Jordi Évole a Macarena Olona que ningú pot respondre: qui és ella veritablement, quines són les causes del seu intent per fer caure el partit que la va posar al mapa

Diumenge a la nit, a La Sexta, Jordi Évole entrevista Macarena Olona. Això significa que Jordi Évole entrevista una (o algunes) de les possibles Macarenes Olones d’entre les que en aquest i altres universos habiten simultàniament. La que fos portaveu i secretària general de Vox i després candidata per Andalusia, ara és portaveu i secretària general de si mateixa contra Vox. Jordi Évole ha volgut donar-li espai i deixar-la parlar, en antena, per veure què s’explica, és a dir, quins tigres llança sobre els seus vells companys de fatigues. A Vox, molts nervis. Ja us vaig descriure en aquestes pàgines les batalles de Federico Jiménez Losantos contra Vox a compte del Yunque i els seus tentacles al partit. Què explicarà Olona aquest diumenge a la nit és un misteri, com ho serà, després de l’emissió, quina part de les seves paraules era veritat.