La relliscada | Article de Pilar Garcés Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Froilà, el julivert de totes les saunes

El nebot del rei Felip VI va ser identificat per la Policia Local de Madrid quan desallotjava diumenge un ‘after’ il·legal amb excés d’aforament. La seva mare el va enviar a Abu Dhabi per redreçar-lo

Europa Press

Alertada pels veïns que denunciaven l’excés de soroll, la Policia Local de Madrid va desallotjar diumenge un ‘after’ il·legal de la capital per excés d’aforament: el local, amb capacitat per a 99 persones, n’allotjava en realitat 228 més Froilà, el nebot gran del rei Felip VI. Últimament, el fill gran de la infanta Elena apareix més vegades a la secció de successos que a les pàgines de l’‘¡Hola!’. El lloc on es va identificar el net gran dels Reis emèrits té llicència com a sauna, i als seus reservats VIP habilitats per a dues persones hi havia més d’una dotzena de joves, alguns menors d’edat, i gairebé 200 al seu espai principal consumint alcohol, drogues com tusi (cocaïna rosa) i fumant en catximba. Fins i tot un gran ganivet van decomissar els agents en la batuda. Froilà no és menor, farà els 25 al juliol, sense més ofici ni benefici que escalfar la banqueta, ocupant el quart lloc en la línia de successió al tron d’Espanya. Així que rere el petit incident de l’‘after’ que ofereix massatges sensuals se’n va poder anar tan tranquil a un altre local per la zona de Vallecas, que no s’acabi la festa. Pot ser que el noi sigui una de les persones més transparents de la família reial, ja que com que freqüenta ‘youtubers’, ‘tiktokers’ i ‘influencers’ les seves aventures etíliques queden registrades a les xarxes socials. La publicació ‘Vanitatis’, per exemple, ha reconstruït les 72 hores de sarau des que el seu cap de setmana va començar el dijous abans, de tapes amb la seva germana Victòria Frederica i enllaçant marxes, una rere l’altra. La setmana de quatre dies feiners és per a pringats. La setmana de prínceps consisteix en quatre dies de gresca i tres per descansar.