Dominique Crenn és una xef francesa establerta a San Francisco (Califòrnia) que va ser la primera dona als Estats Units a rebre tres estrelles Michelin al seu restaurant Atelier Crenn. La cuinera, defensora de la gastronomia sostenible, es prepara per servir per primera vegada carn de pollastre cultivada en laboratori a partir de cèl·lules d’animals vius. El seu proveïdor és la ‘start-up’ de Califòrnia Upside Foods, que comercia la carn in vitro que acaba de rebre el vistiplau de les autoritats dels EUA. Consideren que és apta per al consum humà i s’espera que en uns mesos arribi a les taules dels restaurants més selectes del país.
NEWSLETTER
Carn in vitro, ¿qui va dir que no?, per Gemma Martínez
El consumidor conscient ha de donar una oportunitat a l’alimentació produïda amb cèl·lules d’animals vius
Temes:
El més llegit
- Mantenir Consell de Cent costa deu vegades més que Diputació
- Alexia i Mariona es reivindiquen en una aclaparadora golejada (8-0)
- Embús d’escombraries per un canvi en la recollida pneumàtica
- Els catalans ja poden consultar el que pagaran pel CO2 dels cotxes
- Els refugis gastronòmics de la Barcelona més turística