Article de Ángeles González Sinde Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

‘Mindfulness’ per a tot: Contra la meditació

De vegades, la insistència en el ‘mindfulness’ s’assembla massa a una paràlisi temporal, a una suspensió del temps i de l’espai per acceptar les coses com són. Però hi ha coses que són inacceptables

Estava ajaguda. Era de nit. Estava desperta, massa cansament al cos i atordidment al cap per continuar llegint, però no prou per caure adormida. El cap m’anava a mil. Els pensaments donaven voltes com uns cavallets atrotinats. Farta, vaig fer el que desaconsellen. Vaig agafar la tauleta. Sovint, llegir les paraules que han escrit d’altres potser en una altra època, potser a milers de quilòmetres del meu dormitori, em fa sentir connectada i de vegades això és tot el que necessitem per tirar endavant. No sentir-nos sols. Saber que altres persones han travessat situacions similars ens treu la por i descansem. De manera que, amb la pantalla trencant la penombra, em vaig posar a buscar articles sobre l’insomni, sobre el meu particular tipus d’insomni, molt lligat a l’estat d’ànim, als alts i baixos emocionals.

Temes:

Psicologia