Llimona & vinagre | Article de Josep Cuní Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

García-Margallo, el persistent

Mentre ell buscava diàleg i debatia a la televisió amb Junqueras esquivant l’intent de boicot dels seus i altres cínics aliats, el seu col·lega Fernández Díaz optava per la guerra bruta que tan mala imatge ha donat a aquell Govern de Rajoy

Margallo, sobre la Via Catalana: Em produeix una enorme tristesa i preocupació

Diuen que estudiar als Jesuïtes imprimeix caràcter. O que això passava quan les seves escoles estaven regides per membres de l’ordre. Homes cultes amb idees clares seguidors de la doctrina de San Ignacio de Loyola que els va inculcar que «la mandra és l'esquer de l’infern per atrapar ànimes». Per això, aprofitar el temps, ajudar a entendre, aplicar un mètode i ordenar les idees potencia la capacitat d’enfrontar-se als reptes de la vida. Que no són ni pocs de ni fàcils. I, tant si s'accepta com si no, aquest és el debat que és subjacent sota les reiterades polèmiques que acompanyen els habituals canvis de models educatius en aquest país.