Calidoscopi de Julio Llamazares Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

El gat de Mourinho

Aquest president que ara presumeix de tenir en el seu equip el pilota d’or no s’ha disculpat amb Benzema per quan el va humiliar fitxant a Mourinho un altre davanter centre perquè el que tenia era un gat inofensiu

REUTERS

En el reguitzell de ximpleries que va deixar al seu pas pel futbol espanyol l’entrenador portuguès José Mourinho, que amb el seu dit cercabregues assenyalava el camí dels aficionats madridistes més radicals, incloent-hi el president del club, que va defensar i va mantenir al seu lloc el portuguès fins i tot quan va traspassar les línies vermelles no ja de la rivalitat esportiva, sinó del comportament cívic més elemental, està en lloc destacat la que va dedicar a Karim Benzema, el davanter francès del Reial Madrid. Si no tens un gos, va dir Mourinho per justificar en un moment donat els mals resultats del seu equip, has d’anar a caçar amb un gat. Desqualificava així Benzema, que va carregar d’aquesta manera culpes que no li corresponien, almenys no totes.