610,8 km | Article de Martí Saballs Opinió Basada en interpretacions i judicis de l’autor sobre fets, dades i esdeveniments.

Brad Pitt, Angelina Jolie i Château Miraval

El debat sobre la propietat immobiliària del celler francès és una part fascinant de la lluita judicial entre els dos actors després del seu divorci

REUTERS/Hannibal Hanschke

Tenir un celler en propietat ha sigut una de les aspiracions més gratificants per a aquells que han aconseguit estalviar alguns milions d’euros amb el pas del temps. Actors, cantants, esportistes, empresaris i personalitats variades es van tornar insaciables per aconseguir tenir els seus terrenys en zones privilegiades del Vell Continent i competir, dins del possible, amb els cellerers de tota la vida. De Gérard Depardieu a Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Ronaldo Nazario i Andrés Iniesta. Són uns quants noms reconeguts per haver invertit en terres espanyoles. Al seu costat, van fitxar els millors enòlegs del mercat per poder realçar els seus vins, on el màrqueting es convertia en una arma més que poderosa per poder vendre. Alguns segueixen amb el projecte i d’altres han fracassat.